ERASMUS Würzburgban

ERASMUS Würzburgban

2015.09.20

TV Paprika - würzburgi kiadás - 2

2015. szeptember 20. - dandartabornok

Búcsú egy baráttól. Sütés. Főzőblog.

Ma egy jó alvás után müzlit reggeliztem, kiürült egy doboz. A Lidlben vagy 2,5 EUR körül van egy ugyanekkora doboz, szerintem jó ár, és még többféle ízű is van, mint otthon. Egyébként egy kicsit le vagyok lassulva, de jobban érzem magam, mint tegnap, szerintem (remélem) ennyi volt ez a "betegség".

Mai is nagy főzőpartyt tartottam, legutóbb talán egy hete volt ilyen. Akkor két ismert fogást csináltam, most csak egyet, de ismeretlent. A tegnapelőtt megvett húst, amit akkor betettem a fagyóba, csináltam meg, sült krumplival.

20150920_130628.jpg

Nagyon jó lett, a hús szépen, teljesen átsült, és most már nagyjából tudom azt is, meddig kell a krumplit főzni, hogy jó legyen. A krumplit utána szokásos módon még megpirítottam a zsírban, így félig-meddig sült krumpli.

Jövő hét pénteken, a csütörtöki vizsga után, "projektnap" lesz, amin mindenkinek be kell mutatnia az országát. Mivel a csoportban egyedül vagyok otthonról, ötleteket várok a Kedves Olvasóktól, hogy mit mondjak. Elvileg kéne valamit vinni is, de ha mindenkire 0,2 centtel számolok, akkor is 5 liter pálinka kéne, gulyáslevest meg nem akarok vinni, nincs is akkora edényem.

Most így végignézve, hogy a legutóbbi pár napban milyen képeket töltöttem fel, ez akár tényleg lehetne valamilyen rossz főzőblog is. <sarcasm> "Tapasztalt szakács vagyok, már közel egy hónapja egyedül élek. Mindenki aki megkóstolta, azt mondta nagyon finomakat főzök. A következőkben megmutatom, hogyan kell előre elkészített ételeket serpenyőben megmelegíteni, és úgy tenni, hogy mi csináltuk" </sarcasm>

A bejegyzés trackback címe:

https://daniwuerzburgban.blog.hu/api/trackback/id/tr637803134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása