ERASMUS Würzburgban

ERASMUS Würzburgban

2016.01.26

2016. január 27. - dandartabornok

Vizsga.

A mai nap eseménye az angol szaknyelv vizsgája volt. Így ez a bejegyzés arról fog szólni. A vizsgát 5-re beszéltük meg a tanárral, de mindenki egy kicsit kevéssel előtte odament. A tanár már ott volt előttünk, de 5-ig nem jelezte. De akkor kijött, behívott, és leültetett a szobában. Volt ott egy pont elég nagy asztal. Eredetileg 6-an lettünk volna, de az egyik embernek nem fogadják el otthon, így nem is csinálta meg a vizsgát. 5-en maradtunk. A vizsga egy általunk kiválasztott anyagból készült prezentáció előadásával indult. Ez bármi lehetett, csak joghoz kapcsolódjon. A többség a könyvből választott témát, és kb. az ahhoz a fejezethez tartozó szöveget mondta el szóról-szóra. Én nem. A vizsga második fele írásbeli volt. Ott vagy 5 feladatot kellett megcsinálnunk, és az előzetes megegyezés alapján nem volt fordítás. Egy röpke másfél óra alatt végeztünk is. Elkérte az e-mail címünket, hogy majd írjon, ha kijavította. Az e-mail vagy 2 órával később meg is jött mindannyiunknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://daniwuerzburgban.blog.hu/api/trackback/id/tr768323104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csarko1868 2016.01.28. 14:46:55

A bejegyzés néha a legérdekesebb pontos válik szűkszavúvá: milyen témát választottál, ami nem tankönyvből való? Hogy fogadta a tanár a többi választáshoz képest? Hogyan értékelte?
süti beállítások módosítása