ERASMUS Würzburgban

ERASMUS Würzburgban

2015.09.10

Shoppingolás

2015. szeptember 10. - dandartabornok

Bevásárlás. Menza. A hajós klub.

Tegnap csak éjfél körül kerültem ágyba, mégse volt olyan nehéz felkelni, pedig most volt a hűtőnek zaja. Suli után néhány csoporttárs is jött a Studentenhaushoz enni, de én előtte leszálltam a Normánál, egy kis tejet, zsömléket és szendvicsbe valót venni. 5 zsemle, 2 liter 3,5% tej és egy elég nagy adag parizer 2,5 EUR. Szerintem jó, és ezzel egy időre megint megvagyok. A menzán most is jó volt, elvileg görög wrap volt mindenféle dologgal töltve, cukkíni, póréhagyma, paradicsom, minden volt benne. Ennek ellenére egészen finom volt, megettem az egészet. A keddi feltöltésemmel a kártyámnak 2 hétig kéne bírnia a menzaterhelésemet, ha bírja, akkor nagyon jól vagyok, még talán marad is valamennyi pénzem egyéb elfoglaltságokra. Most meg elvileg gulyáslevest főzök, és eddig egészen jól is néz ki, várok az eredményre. Tök jó lett, annak ellenére hogy először csináltam ilyet. Boldi és én leugrottunk egy kicsit ping-pongozni, kezdek ráérezni.

Este aztán lementünk a pingpongszobába alapozni, és Chris elkezdett okítani minket a beer pong rejtelmeire.20150910_224443.jpgEzután Chris azt mondta, menjünk be a városba, mert csak csütörtökönként van nyitva egy klub valamilyen hajón, és milyen jó lesz. Amikor elindultunk, még tök jól voltunk, de amikor olyan messzire mentünk el, mint még eddig soha, már egy kicsit éreztünk a lábainkat. Szerencsére ma nem volt edzés. A hajós klub az én szememben egy egyszerű diszkó volt, tömegnyomor, szar zene, drága piák. De legalább megint rájöttem, hogy nem szeretem az ilyen helyeket. Meg miután az egész tele volt HVCS-kal, és nem volt semmi, csak lődörgés, meg annak a tudata, hogy holnap valahogy be kéne kúszni suliba, hazajöttem, és egy egészséges 2 órakor ágyba is kerültem.

A bejegyzés trackback címe:

https://daniwuerzburgban.blog.hu/api/trackback/id/tr797775710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flpmt 2015.09.11. 21:15:41

tessék gyümölcsöt is enni, mindennap :)
süti beállítások módosítása